Penthouse

0 bouwnummers beschikbaar

Stel je eens voor. Een unieke plek in het bruisende Ringers. Jouw eigen penthouse met eigen 2 parkeerplekken en prachtig uitzicht over de binnenstad en het Noordhollandsch Kanaal. Het kan! Er zijn nu 5 exclusieve penthouses beschikbaar varierend van 155 tot 165 m2. Hier heb je alle luxe en comfort die je nodig hebt. En voor wat reuring hoef je maar een stap buiten de deur te zetten. Iets voor jou?

Beste van 2 werelden: alles dichtbij
Voor wat gezelligheid hoef je niet ver te gaan. In het bruisende Ringers kun je alles vinden. Een modern stukje stad, van alle gemakken voorzien. Hier geniet je niet alleen van je comfortabele nieuwbouwwoning en het mooie uitzicht. Maar tref je vrienden op het Ringersplein voor een goed glas wijn of wandel je rustig naar het oude centrum van Alkmaar. Maar ook het theater, bioscoop, een dagje shoppen of een avond luxe dineren is op steenworpafstand.

Dit zijn pas Penthouses!
Een appartement met veel licht, lucht, ruimte en balkon(s)/ terras tussen 11 en 55 m2 groot! Dat is pas een penthouse.

Alle woningen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet voor de gasten. Het nieuwe ondernemen begint hierin je eigen werk-/hobbykamer. Op parkeerniveau is een berging, 2 fietsplekken en zelf twee prive parkeerplaatsen per appartement beschikbaar. Hoe fijn is het om vanaf al jouw balkons prachtig uitzicht te hebben op langsvarende boten of de binnenstad. Zie je het al voor je? Alle appartementen zijn goed geisoleerd, ontvangen warmte en lichte koeling via het stadswarmtenet, hebben vloerverwarming en zijn voorzien van een warmteterugwinningsinstallatie (WTW).

De weergegeven sfeerplattegrond betreft een indeling die binnen het woningtype veel voorkomt. Individuele bouwnummers kunnen hiervan afwijken. De Artist Impressions zijn naar creatieve vrijheid ingericht. Raadpleeg de verkoopdocumenten bij de start van de verkoop voor de juist afwerking van de appartementen.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 875.000,- t/m € 905.000,-

Bouwvorm

  • ObjecttypeAppartement

Indeling

  • Inhoud527 / 567 m3
  • Woonoppervlakte155 / 160 m2
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Verdiepingen1

Parkeergelegenheid

  • Garageoppervlakte0 m2