VLIEG Amsterdam

VLIEG Makelaars Amsterdam is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 223.  Nabij het Waterlooplein, op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Amsterdam, werkt een gedreven commercieel team. Onze specialismen zijn het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als ook nieuwbouw voor particulieren en ondernemers. Wij  zijn aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA) dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio (MRA) Amsterdam. Als een van de weinige makelaarskantoren in Amsterdam zijn wij ook op de zaterdag beschikbaar voor afspraken. Laat u verrassen door onze service en neem gerust contact op!

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

De kruisbestuiving met de omliggende VLIEG kantoren zoals  Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp en Zaandam levert extra verkeer op en dat is weer gunstig voor u als klant!

De nieuwbouwverkoop,-marketing en -advies beschouwen wij als een specialiteit en uiteraard zijn wij vanaf dag 1 NVM Nieuwbouwspecialist. Wij zijn onderdeel en mede initiatiefnemer van het platform Nieuw Wonen Amsterdam en bedienen daarmee zowel de consument als de ontwikkelaar.

Ook voor een hypotheek of verzekering kunt u bij ons op kantoor terecht. Voor uw  gemak ander onder een dak!

For our Expat friends

VLIEG Real Estate Agency is located in the city centre of Amsterdam near the Waterlooplein. Our aim is to outperform all of our colleagues in the market. We specialize in the purchase, renting and selling of houses in our nation’s capital. We can also arrange your mortgage and our agents are available outside office hours too. All our employees are English speakers; contact us for more information!