De Catrijpermoor

Schoorl, 1871 EE

LET OP - VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
SLUITINGSDATUM 16 DECEMBER
VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET VLIEG MAKELAARS BERGEN NH

Wonen tussen strand en Polder

Tussen Groet en Schoorl in ligt het dorp Catrijp. Een dorp met circa 310 inwoners. Het vormt samen met Bregtdorp een eenheid met Schoorl.

De naam Catrijp komt al voor in 1745. Deze naam verwijst naar een strook land langs water, waarschijnlijk duinwater. Het eerste deel van de naam, “Cat”, zou mogelijk verwijzen naar een soort vissersboot.

De Catrijpermoor is een bijzonder natuurgebied van ongeveer 80 voetbalvelden in de duinzoom van Catrijp. De afgelopen jaren heeft de provincie Noord-Holland in samenwerking met Staatsbosbeheer het gebied vernieuwd en daarmee de basis gelegd voor een betere biodiversiteit.
De Catrijpermoor maakt deel uit van het Natuurnetwerk Nederland (voorheen de ecologische hoofdstructuur genoemd).

Dit kleinschalige (ver)nieuwbouwplan ligt aan de rand van het breedste duingebied van Noord-Holland. Fiets-wandelpaden en ruiterpaden brengen u naar de mooiste duinvalleien, de rustigste dennenbossen en de hoogste vergezichten. Strand en zee liggen op een zeezucht afstand van de
4 aangeboden appartementen. Aan de overzijde van de straat bevindt zich dorpscentrum de Blinkerd, een verzamelpunt voor de dorpsgemeenschap waar u kunt sporten, cursussen kunt volgen of in gezellige gezamenlijkheid naar het Schoorlse filmhuis kunt gaan.
Een kleine dorpskern met een groot hart!

De appartementen worden gebouwd in het voormalige bedrijfsgebouw van de familie Louter. De 4 appartementen zijn divers verschillend maar hebben allen dezelfde basis. Zo beschikken zij onder andere over:

• Een warmtepomp met lage temperatuurs-vloerverwarming
• Sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet
• Diverse meerwerkopties als individueel wensenpakket
• 1 tot 2 parkeerplaatsen per appartement
• Individuele berging op de begane grond

De appartementen variëren in grootte van 68m² tot 104m² met een buitenruimte van circa 13m² tot 20m².

De begane grond appartementen hebben een privé-buiten en hebben 2 slaapkamers aan de westzijde

De 2 topappartementen zijn bereikbaar middels een lift en een trappenhuis. Beide appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en inpandige trap naar een luxe “roof-top terrace” met zicht op duin en polder.

Een kleinschalige woonobject met gelijkvloers woongenot aan de voet van het Schoorlse duingebied. Een plek om van te genieten en te koesteren in een gebied dat weinig gelijkvloers wonen kent.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerkocht
  • Prijs€ 250.000,- t/m € 469.000,-
  • Start bouw1 March 2021
  • Oplevering vanaf1 December 2021

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud204 / 298 m3
  • Woonoppervlakte68 / 104 m2

Types

Verkocht
€ 250.000,- t/m € 469.000,-

Appartement