Lapis Lazuli

Heerhugowaard, 1703 TW

Voor alle informatie/inschrijvingsprocedure kunt u terecht op de projectwebsite hureninheerhugowaard.nl

De eerste inschrijfperiode is gesloten. Op dit moment worden de inschrijvingen beoordeeld en de eerste appartementen toegewezen. Wij proberen iedereen zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van de toewijzingen.

U kunt zich voor de nog beschikbare appartementen inschrijven als (reserve)kandidaat.

Lapis Lazuli is de naam van een gloednieuw en modern appartementengebouw, gelegen op de hoek van de Zuidtangent en de Parelhof, waarbij de ingang van de binnentuin is gesitueerd aan de kant van het Stadsplein.

Het gebouw telt in totaal 207 appartementen, waarvan door Dreef Beheer uit Beverwijk 50 appartementen te huur worden aangeboden in de vrije sector. Alle appartementen worden vrijwel gebruiksklaar opgeleverd met een luxe keuken en badkamer. De wanden zijn gesausd en er ligt een fraaie PVC vloer in het gehele appartement.

De huurprijzen liggen tussen de € 850,- en € 1.060,- per maand.
De servicekosten zijn naar verwachting ca. € 30,- tot € 60,- per maand voor woningen en ca. € 10,- per maand voor een parkeerplaats. Tot de geleverde diensten van de servicekosten behoren onder andere schoonmaak van de algemene ruimtes, onderhoud van de binnentuin, de glasverzekering en de elektriciteit in entreehal en lift. U ontvangt hier elk jaar een afrekening van. Daarnaast betaalt u als huurder gemeentelijke heffingen, water, warmte en elektra.

Bij 30 appartementen hoort ook een overdekte parkeerplaats (€ 60,- per maand)

Het gebouw heeft een parkeergarage op straatniveau met de ingang . Boven de parkeergarage wordt een groene binnentuin gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over een begane grond en 5 verdiepingen.
De entree van de parkeergarage is gelegen aan de oostzijde van het gebouw en is vanaf de Zuidtangent bereikbaar. De appartementen beschikken over een individuele berging, die voldoende groot is voor het stallen van fietsen.

Sommige appartementen hebben een balkon, en andere een terras. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de tuin in het binnenhof.

Lapis Lazuli is duurzaam gebouwd. Er zijn duurzame technieken toegepast om de appartementen te voorzien van stroom en warmte. Tevens is het gebouw voorzien van zeer goede isolatie, waardoor het energielabel A+++ (zeer energiezuinig) van toepassing is. Er liggen zonnepanelen op het dak en de Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie B.V. levert duurzame warmte aan Lapis Lazuli. Dat gebeurt door middel van bodemenergie in combinatie met warmtepompen, een zogenaamd W.K.O. systeem.

Wonen in Lapis Lazuli staat synoniem voor gemak en genieten en dat heeft alles te maken met de locatie én het gebouw. Hier doe je met recht snel een boodschap, wandel je net zo makkelijk naar de bioscoop als naar het NS-station en heb je de gezelligheid van een terrasje of restaurant altijd binnen handbereik. De hoge entrees zorgen voor een warm welkom en met de lift bereik je je appartement.

Heerhugowaard ligt op een verrassend goed bereikbare plek in Nederland. Je rijdt in 25 minuten naar de Noordzeekust en net zo snel zit je aan de gezellige haven in Hoorn. Hartje Alkmaar bereik je binnen een kwartier en met een half uur ben je in Amsterdam of Haarlem. Heerhugowaard heeft een eigen treinstation, waar je vanaf Lapis Lazuli zo naar toeloopt. Hiervandaan ‘trein’ je in circa drie kwartier naar Amsterdam en Haarlem. Ideaal als je daar werkt of een dagje wilt winkelen. In principe is alles op fietsafstand binnen Heerhugowaard, maar de bewoners van Lapis Lazuli hebben geen fiets nodig. Boodschappen doen, winkelen, naar de bios of uit eten, je kunt het allemaal lopend af doen.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusVerhuurd
  • Prijshuurprijs vanaf € 850,- t/m € 1.060,-

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud200 / 330 m3
  • Woonoppervlakte62 / 108 m2

Types

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 6

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 5B

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 5A

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 4A

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 3A

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 2A

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1E

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1D

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1C

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1B

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1A

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 5

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 4

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 3

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 2

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 1

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 7

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 6b

Verhuurd
huurprijs vanaf

Type 6a