Alkmaar Centrum zon

VLIEG Alkmaar maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is jouw woonplaats of de stad waarin je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad. Hier liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Klanten over VLIEG

Ingeloes Junte-Klaassen

Archipel 45 50

"VLIEG makelaars heeft ons het juiste advies gegeven mbt bieden. Daarnaast heeft hij meegekeken naar de staat van de woning en de afhandeling gedaan met de verkopend makelaar. VLIEG makelaars was altijd goed bereikbaar."

Een Funda gebruiker

Albatroslaan 57

"Vanaf het allereerste moment een prima contact met onze makelaar. Jelte denkt goed mee, is terzake kundig en zet een extra stap als dat nodig is. Ook de mensen op kantoor zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd, Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding!"

Theo Huijzer

Karveel 45 1

"Vanaf begin tot einde vakkundig begeleid, en iedere keer daar waar nodig ondersteuning geven gedurende het verkoop proces"

Een funda gebruiker

Sont 68

"De makelaar zoekt ongevraagd creatief mee naar oplossingen en onderhandelt met de gemeente om de verkoop van grond mogelijk te maken voor een gereduceerde prijs. Het personeel is alert en proactief"

Een Funda gebruiker

Dulleweg 12

“Het contact met de makelaar was uitstekend even als de advisering. Vlieg bedrijfsmakelaar heeft een enorme kennis van zaken en kan dan ook uitstekend adviseren en is zeker aan te bevelen voor toekomstige verkoop van bedrijfspanden.”

Wil Bes

Robijnstraat 26

“Het contact met de makelaar en zijn medewerkers is bijzonder goed verlopen. Er zijn geen te hoge verwachtingen gewekt, waaruit naar mijn mening blijkt dat zij goed op de hoogte zijn van de huidige markt. Alle lof hoe dit traject is verlopen.”

Vorige
Volgende

Ons aanbod

Nieuw
€ 300.000,- k.k.

Arendsweg 52

Alkmaar

Onder bod
€ 365.000,- k.k.

Van Leeuwenhoekstraat 47

Alkmaar

Nieuw
€ 435.000,- k.k.

Ida Gerhardtstraat 66

Alkmaar

Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte Alkmaarse makelaar! VLIEG Makelaars in Alkmaar is hiervoor de aangewezen professionele partij.

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor u te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Alkmaar komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor uw woning in Alkmaar. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

Dé aankoopmakelaar in Alkmaar

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Alkmaar. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Dominique Verweij

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Lindsey Stubbe

Commercieel Medewerkster

Marcus Kuip RM

Vestigingsmanager

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Romy van der Gevel

Commercieel Medewerkster

Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Tessa Leeuwenkamp KRMT

Makelaar