Alkmaar Centrum zon

VLIEG Alkmaar maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is jouw woonplaats of de stad waarin je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad. Hier liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 240.000,- k.k.

Hoeverkade 1A

Alkmaar

Onder bod
€ 375.000,- k.k.

Kooimeerlaan 53

Alkmaar

Nieuw
€ 485.000,- k.k.

Prins Alexanderstraat 244

Alkmaar

Beschikbaar
€ 350.000,- k.k.

Stuartstraat 96

Alkmaar

Beschikbaar
€ 269.000,- k.k.

Jan van Goyenstraat 172

Alkmaar

Beschikbaar
€ 444.000,- k.k.

Kennemerstraatweg 44

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

Tom O.
08:48 01/23/23
Wij zijn ondertussen twee keer verhuist met behulp van VLIEG hypotheken, en beiden keren is dit geheel vlekkeloos verlopen. Onze hypotheekadviseur (Guido Schotten) is... zeer kundig en neemt alle eventuele zorgen weg! Je merkt aan alles dat de klant koning is, want je blijft met eventuele vragen bij ze terecht kunnen. Wij zouden een ieder VLIEG aanraden!read more
Lindy I.
08:51 01/19/23
Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van vlieg hypotheken. Ik ben Kamil en Carmen dankbaar voor de goede service en hulp.
Roos S.
10:14 12/30/22
Heel fijne samenwerking, Rene heeft ons van begin tot eind ontzorgd.
Anna H.
15:32 12/12/22
Goede en duidelijke uitleg over de financiële mogelijkheden.
Luca M.
15:37 12/09/22
Wij hebben bij VLIEG een woning gekocht met hypotheekadvies van Kamil Karaer. Waar een ander ons adviseerde om te wachten met het kopen van een huis dacht Kamil in... mogelijkheden! Wij hadden niet de makkelijkste situatie maar Kamil heeft het voor elkaar gekregen! Kamil, super bedankt!read more
Elsmarij W.
15:17 11/18/22
Hele fijne makelaar met alle diensten onder een dak. Dus zowel makelaar, hypotheken als verzekeringen. Accuraat, vriendelijk en snel.
Bajro M.
13:28 11/10/22
We zijn fantastisch geholpen door onze hypotheekadviseur Guido Schotten bij onze eerste hypotheek. Het hele proces verliep vlekkeloos vanaf start tot einde dankzij hem... en zijn top team, waaronder Desirée Visser. Het advies dat we van Guido kregen was zeer deskundig en informatief, alle mogelijke opties ten behoeve van een passende hypotheek werden op tafel gelegd tijdens ons eerste gesprek. Het kostenplaatje was ook direct duidelijk. Dat maakte het allemaal extra overzichtelijk voor ons en we konden hierdoor bewust kiezen voor de hypotheek dat bij ons het beste past. Naast Guido’s deskundigheid en kennis, is hij gewoon een ontzettend vriendelijke man, die ook nog eens communicatief en laagdrempelig is. Ook staat hij altijd open om alle vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen telefonisch, via beeldbellen of bij hem op kantoor. De keuze is aan de klant. Gedurende het hele proces wisten we op elk moment waar we aan toe zijn en was de volgende te zetten stap altijd heel duidelijk. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het klantportaal van VLIEG Hypotheken heeft hier positief aan bijgedragen en de verzameling van alle documentatie verliep hierdoor ook soepel. Dankzij het snelle, efficiënte en bekwame handelen van Guido & zijn team bedroeg de totale doorlooptijd nog geen 3 weken vanaf het moment van de aanvraag van het rentevoorstel. Ook hebben we hierdoor wat kosten kunnen besparen op de k.k. We zijn Guido en zijn team daarom zeer dankbaar voor de puike dienstverlening. Op basis van deze fijne ervaring kan ik Guido Schotten, zijn team en De VLIEG Hypotheken aan iedereen hartelijk aanbevelen voor een stressvrije hypotheek!read more
Horga N.
09:51 11/05/22
I highly recommend and I what to thank them for all support, the hypothek advisor Kamil Karaer a very nice person and he have fixed everything thing very quick and the... makelaar René van Bakkum also a very nice person and he gives us the best advice whit his help we buy our house in 3 weeks. I want to thank all Vlieg Team for the suport, THANK YOU VLIEGread more
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte Alkmaarse makelaar! VLIEG Makelaars in Alkmaar is hiervoor de aangewezen professionele partij.

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor u te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Alkmaar komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor uw woning in Alkmaar. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

Dé aankoopmakelaar in Alkmaar

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Alkmaar. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Dominique Verweij

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Marcus Kuip RM

Vestigingsmanager

Max Jansen

Commercieel Medewerker

Peter de Bie

Financieel Adviseur

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Tessa Leeuwenkamp KRMT

Makelaar