Alkmaar Centrum zon

VLIEG Alkmaar maakt het makkelijk

Van aankoop tot verkoop. Van financiering tot verzekering.

Zo maakt VLIEG Alkmaar het makkelijk

Alkmaar is jouw woonplaats of de stad waarin je op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad. Hier liggen onze roots (sinds 1974) en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we je vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we je helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als je buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we je van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad. Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor jouw gemak alles onder één dak!

Contactgevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

072 – 511 06 00

alkmaar@vlieg.nl

maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

Ons aanbod

Nieuw
€ 287.500,- k.k.

Groenedijk 6-174

Oost-Graftdijk

Nieuw
€ 585.000,- k.k.

Bloemaertlaan 9

Alkmaar

Nieuw
€ 400.000,- k.k.

Stationsweg 104

Alkmaar

Nieuw
€ 485.000,- k.k.

Truus Wijsmuller-Meijerstraat 10

Alkmaar

Nieuw
€ 375.000,- k.k.

Hargewaard 26

Alkmaar

Nieuw
€ 545.000,- k.k.

Louis Couperusstraat 13

Alkmaar

VLIEG-Klantbeoordelingen

Dennis W.
13:12 09/19/22
Raymond Appels en Birgit Galjee van Vlieghypotheken zijn steengoed in hun vak. Ze geven goed advies, leggen goed uit, zoeken actief zaken uit, ontzorgen, en regelen het... voor je! Ook als er haast is. Echt heel geruststellend om ze aan je zijde te hebben in het donkere bos van de hypotheek-verstrekkers.Lees meer
Erdem E.
18:08 09/08/22
Very kind and patient consultancy and valuable advice during my first house buying experience. Special thanks to Guido Schotten and Birgit Galjee.
Sabine de R.
11:29 09/03/22
Zeer vriendelijke en professionele hulp gekregen bij het aanvragen van onze hypotheek! Heel erg tevreden !
J V.
11:52 09/02/22
Heel tevreden over Marcus en zijn team. Vooral duidelijke afspraken en directe terugkoppeling bij nieuwe ontwikkelingen.
Roze & B.
12:05 09/01/22
The makelaars at VLIEG are very patient. They do not pressure you into buying quickly and were very patient with us visiting many properties. They answered all our... (silly) questions and addressed our concerns. They are super friendly and quickly understand your expectations. We would whole-heartedly recommend them to anyone, esp. expats.Lees meer
Niels D.
09:11 08/29/22
Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Vlieg Makelaars. Marcus Kuip heeft het hele verkooptraject begeleid. Marcus heeft veel van onze zorgen weggenomen,... door het verkoopproces en de verwachtingen helder weer te geven. Vanaf het eerste gesprek werd al duidelijk dat Marcus erg enthousiast was over de woning. Daar waren wij blij mee, want een enthousiaste makelaar geeft een goede indruk bij de kopers. Ondanks dat de markt is veranderd, de concurrentie toe nam en het aantal bezichtigen minder werden heeft Marcus onze woning binnen 2 weken goed kunnen verkopen. Dit is grotendeels te danken aan de vakbekwaamheid en overtuigingskracht van Marcus.Lees meer
Ellen b
16:30 08/21/22
Vlieg makelaars Alkmaar, en met name Marcus Kuip, willen wij van harte aanbevelen na de verkoop van ons huis. Marcus heeft een goede marktkennis, bezit de nodige... expertise en is betrouwbaar en integer.Marcus gebruikt zijn deskundigheid om een goede strategie te bepalen en dat is het ingrediënt dat ervoor zorgde dat onze woning binnen één week verkocht werd.Het overleg over de biedingen was prettig, en het advies, dat wij ook opgevolgd hebben, duidelijk.Nadat het voorlopige koopcontract getekend werd, werden we gedurende het verdere verkooptraject goed op de hoogte gehouden van de verschillende stadia van het verkoopproces.Vragen van onze kant werden snel en professioneel beantwoord door zowel Marcus zelf als door de rest van het team.Wij zijn tevreden met het behaalde resultaat en dat Vlieg makelaars Alkmaar al onze zorgen uit handen genomen hebben!Lees meer
Lucas van S.
15:27 08/03/22
Wat kunnen we zeggen over VLIEG Makelaars.Ze hebben ons goed en professioneel bijgestaan bij de aankoop van een nieuwe woning en ook bij de verkoop van onze huidige... woning was alles tot in de puntjes geregeld.Ook de financiering en straks de verzekeringen kunnen gewoon onder 1 dak geregeld worden. Het hele team weet waar ze staan en wat je wensen zijn en nemen je in elke stap mee.Al met al een prettige en relaxte ervaring!Lees meer
Masoud Y.
22:21 07/31/22
From the first moment that we decided to buy our first house in Holland we received a wonderful and friendly service, the main reason for choosing VLIEG... MAKELAARS,HYPOTHEKEN and VERZEKERINGEN was to feel the honesty and their availability in every step of the procedure. They really made our life easier !!!!Special thanks to Amy, Omar ,Heleen en Richard.Highly recommended.best of luckMasoud, Mahshid and MatiarLees meer
js_loader
Alkmaar Centrum zon

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Jouw huis verkopen in Alkmaar

De beslissing om jouw woning te verkopen, neem je niet van vandaag op morgen. Laat je hierbij adviseren door een echte Alkmaarse makelaar! VLIEG Makelaars in Alkmaar is hiervoor de aangewezen professionele partij.

Hoe kun je jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren? En wat is de beste verkoopstrategie? VLIEG Makelaars heeft de expertise en de marktkennis om de beste verkoopprijs voor u te realiseren. Wie wil je bereiken en waar komen die potentiële kopers vandaan? Met onze marktkennis kunnen we jouw huis bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen.

Of die nu uit Alkmaar komt of daarbuiten. Met een netwerk van 10 vestigingen in de regio bereiken wij snel een grote groep potentiële kopers voor uw woning in Alkmaar. Succes gegarandeerd!

VLIEG Makelaars Verkocht Bord op Raam

Dé aankoopmakelaar in Alkmaar

Je hebt jouw droomhuis op het oog in Alkmaar. Dan krijg je vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij. Daar is niets mis mee, maar als makelaar van de verkoper zal deze de belangen van de klant het zwaarst laten meewegen. Wil je onafhankelijk advies van iemand die opkomt voor jouw belangen? Kies voor een aankoopmakelaar van VLIEG.

Wanneer je een huis koopt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Een aankoopmakelaar van VLIEG helpt je daarbij. Onze aankoopmakelaars kijken o.a. naar het onderhoud, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar noodzakelijke reparaties in, aan en om de woning. Daarnaast doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren en relevante kadastrale gegevens. Kortom met een aankoopmakelaar van VLIEG heb je dus een hele zorg minder.

Wij gaan je uitstekend helpen!

André Langenberg

Financieel Adviseur

Dominique Verweij

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Marcus Kuip RM

Vestigingsmanager

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Sophie Stiekema

Commercieel Medewerkster

Tessa Leeuwenkamp KRMT

Makelaar