Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Kamil Karaer

Het verhaal achter Kamil Karaer

Kamil Karaer, 40 jaar oud, is een lokale professional; geboren en getogen in Alkmaar, waar hij met zijn vrouw en twee kinderen woont. Zijn carrière in de financiële dienstverlening is veelzijdig en rijk aan ervaring. Hij begon met een focus op schadeverzekeringen, waar hij 12 jaar lang zijn vaardigheden aanscherpte, voordat hij de overstap maakte naar de rol van hypotheekadviseur, of zoals hij het zelf liever noemt, financieel adviseur.

Nauwe samenwerkingen met collega’s binnen de makelaardij

Zijn huidige werk omvat nauwe samenwerkingen met collega’s in de makelaardij, waaronder Marcus en René. Kamil ziet zichzelf als iemand die klanten helpt hun droom te verwezenlijken, door hen van A tot Z te begeleiden. Hij verzorgt het financiële advies, waarbij de lijntjes binnen de organisatie opmerkelijk kort zijn. Dit stelt hem in staat om naast het aanbieden van standaardhypotheken ook overbruggingshypotheken te regelen wanneer makelaars woningen verkopen.

Klanten zo goed mogelijk helpen

Wat Kamil zijn werk vooral interessant maakt, is de kans om klanten zo goed mogelijk te helpen, in de hoop dat ze als tevreden klanten terugkeren. Hij staat bekend om zijn uitgebreide netwerk en zijn liefde voor netwerken, altijd gedreven door oprechte interesse in de mensen met wie hij werkt. Kamil gelooft sterk in maatwerk leveren, wat essentieel is in zijn vakgebied.

Passie voor voetbal

Buiten zijn professionele leven heeft Kamil een passie voor voetbal, zowel als speler en als trainer. Door zijn rol als hoofd jeugdopleiding kwam hij uiteindelijk bij VLIEG terecht. Zijn betrokkenheid bij VLIEG begon na een voetbaltraining op een donderdagavond, wat leidde tot een arbeidsovereenkomst slechts een week later. Nu, bijna vier jaar later, is Kamil een onmisbare kracht binnen het team van VLIEG, waar hij met zijn kennis, ervaring en passie een waardevolle bijdrage levert.

Wat betekent Kamil Karaer voor VLIEG?

Kamil Karaer is een cruciale spil binnen VLIEG, waar hij regelmatig gesprekken voert met klanten om hun behoeften te peilen. Deze gesprekken variëren van oriëntatie- tot adviesgesprekken, waarbij hij nauwkeurig kijkt naar wat de klant wil, of dat nu gaat om kopen, verbouwen of verduurzamen van hun woning.

Vooral het laatste is een hot item geworden. Kamil’s expertise ligt in het beoordelen van de financiële haalbaarheid en het verkennen van de mogelijkheden voor zijn klanten, met een grondige kennis van hypotheekproducten. Zijn benadering is er een van duidelijkheid en eenvoud. Kamil begrijpt dat klanten vaak op zoek zijn naar een bevestigend “ja” over het realiseren van hun droomhuis. Hij is een probleemoplosser, iemand die actief zoekt naar manieren om de wensen van zijn klanten te vervullen.

Kamil Karaer: “Het komt regelmatig voor dat een klant een hypotheekafwijzing van de bank krijgt. Het is dan aan mij de taak om de situatie opnieuw te beoordelen en de aanvraag opnieuw te dienen, vaak met succes, en soms zelf bij dezelfde bank. Bij mijn aanpak breng ik grondig alle factoren in kaart, waarbij ik onafhankelijk van de bank werkt. Ik kies per situatie welke partij het beste past bij de behoeften van de klant en past daar de hypotheekaanvraag op aan”.

Kamil’s inzet om zijn kennis voortdurend up-to-date te houden is ook essentieel. Hij onderzoekt en communiceert regelmatig met banken om de nieuwste trends en mogelijkheden te begrijpen, zoals het belang van een goed energielabel. Hij informeert klanten over zaken zoals duurzaamheidskortingen op rente.

Om welke kwaliteiten staat Kamil bekend?

Kamil Karaer is bekend om zijn diepgaande kennis van hypotheekproducten. Hij staat tevens bekend als een probleemoplosser die zich niet laat weerhouden door uitdagingen en iemand die altijd op zoek is naar oplossingen, zelfs in moeilijke situaties. Ook zien we in de reviews terug dat veel klanten waarderen dat Kamil alles in begrijpelijke taal uitlegt.

Waar wordt Kamil gelukkig van?

Kamil Karaer haalt zijn geluk uit diverse aspecten van zijn werk en persoonlijke ervaringen. Hij komt elke dag met veel plezier naar zijn werk, mede dankzij de leuke en gezellige sfeer die hij met zijn collega’s deelt. Het gevoel van waardering dat hij ervaart binnen het team, versterkt zijn enthousiasme voor zijn werk.

Succesvol afronden van trajecten 

Een groot deel van zijn voldoening haalt hij uit het succesvol afronden van trajecten met klanten, waarbij alles goed geregeld is. Hij streeft naar transparantie, eerlijkheid en integriteit in zijn advies, waardoor hij veel vertrouwen en respect van klanten krijgt. Het veelvuldige contact met diverse partijen is voor hem een bron van vreugde.

Het kopen van zijn eerste woning 

Kamil’s persoonlijke ervaring met het kopen van zijn eerste woning, toen hij nog geen financieel adviseur was, geeft hem begrip van wat klanten zoeken en nodig hebben. Hij kijkt verder dan alleen de hypotheek; hij denkt mee over toekomstige financiële mogelijkheden en uitdagingen, zoals de stijging van kosten in de loop der jaren en de betaalbaarheid bij veranderingen in persoonlijke omstandigheden. Zijn advies omvat ook belangrijke zaken zoals arbeidsongeschiktheids- en pensioenverzekeringen. Hij helpt klanten te beoordelen wat ze kunnen betalen, zowel nu als in de toekomst, en geeft advies over sparen en verzekeringen.

Wat is jouw mooiste succesverhaal?

Kamil: “Het mooiste vind ik als ik beginnende ondernemers, die pak hem beet zes maanden bezig zijn, kan helpen. Vaak wordt tegen startende ondernemers gezegd dat het onhaalbaar is om zo vroeg al een woning of pand voor hun onderneming aan te kopen. Maar dankzij mijn onafhankelijke positie en vastberadenheid om het beste voor mijn klanten te bereiken, besluit ik altijd mijn best te doen, met veel succes”.

Kamil geeft aan dat dit een proces is waarbij snel schakelen cruciaal is. In samenwerking met collega’s zoals Marcus en Rene, brengen we een bod uit op het pand. Parallel daaraan geef ik direct financieel advies, waardoor de ondernemers snel kunnen handelen.

“Dit soort succesverhalen komen veel voor in mijn werk, waarbij ik vaak klanten uit mijn eigen kenniskring help, waaronder ook professionele voetballers. Deze ervaringen zijn altijd leuk en bevestigen voor mij de waarde van een persoonlijke en onafhankelijke benadering in de financiële advisering. Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe ik, tegen de verwachtingen in, echt een verschil kan maken in het leven van mijn klanten”, legt Kamil uit.

Wordt VLIEG jouw makelaar?

VLIEG is dé makelaar van Alkmaar. Hier vind je een team van toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie, klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, of gewoon wilt weten wat het waard is, bij VLIEG ben je verzekerd van een gratis waardebepaling en een eerlijke inschatting van de WOZ-waarde. Kies voor de expertise en persoonlijke aanpak van VLIEG, en maak van jouw vastgoedervaring een succes. Wordt VLIEG jouw makelaar?

Kamil Karaer

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Kamil Karaer is Financieel Adviseur bij VLIEG. Dit doet hij met erg veel plezier. Kamil heeft veel kennis in huis en zorgt ervoor dat jij altijd op een fijne manier geholpen wordt. Op deze pagina lees je alles over Kamil Karaer en hoe hij jou kan helpen. 

Contactgegevens VLIEG Alkmaar

Robijnstraat 7 
1812 RB Alkmaar

06 – 485 23 007

Kamil@vlieg.nl

Maandag t/m vrijdag
08:45 tot 17:15 uur

Buiten kantoortijden op afspraak.

google reviews VLIEG makelaars

De twee toppers, Kamil en zijn assistent Birgit hebben hetgeen wat onmogelijk leek, mogelijk gemaakt. Een hele fijne begeleiding, professioneel en goed (vriendelijk) contact. Leefden erg met mij mee, waren erg betrokken! Birgit heeft zelfs haar werkdag omgeruild om mij persoonlijk op kantoor te feliciteren! Nogmaals voor jullie : onwijs bedankt!

Arthie G

Ik wil mijn woning verkopen

Ik zoek een woning

Hypotheek en verzekering

Wij gaan je uitstekend helpen!​

VLIEG-Klantbeoordelingen

Zineb M.
1706955489
Thank you once again for your service and support during the sale of my house.You were ALL so professional and kind! Keep up the good work.Especially thank you to... Stephan!! You are a star!!lees meer
Mijn huis verkocht via Vlieg makelaars, zeer deskundig en goede begeleiding. Bedankt Nikki voor de verkoop en je deskundigheid, Barbara en Marieke voor het... beantwoorden van mijn vele vragen 🙃 en Stephan voor je support bij de inspectie en de notaris.lees meer
alwin S.
1700146954
Een vriendelijk en laagdrempelig team die authentiek en oprecht zaken met en voor je doen. De gegeven adviezen en begeleiding vanaf het eerste contact tot en met de... overdracht zijn geweldig. Er is mij een hoop stress en gedoe uit handen genomen, dames bedankt!🙏🏻lees meer
Le Tuan S.
1691087305
We were recommended to get in touch with VLIEG Haarlem by a friend. Everything has been going smoothly since day 1! VLIEG Haarlem is absolutely professional, fast and... accurate with their advises. Thank you all, Nikki, Hans, Barbara and Marieke! Would recommend this agency to other friends and colleagues!lees meer
henk van R.
1689315113
Mijn ervaringen met Vlieg Makelaars zijn absoluut positief. Het is een professioneel makelaars kantoor en sterk klantgericht. Het proces van de verkoop van mijn pand... is m.i. vlot en naar alle tevredenheid verlopen.lees meer
Hayri Ö.
1689176855
I highly recommend them. They have completed everything as smoothly as possible. They are very working really hard and finished everything on time.
F. B.
1688040897
bij deze willen wij de medewerkers van kantoor Haarlem bedanken voor de zeer klant vriendelijke hulp, die wij nodig hadden voor de verkoop van onze woning .En de... aankoop van ons nieuwe appartement hebben wij eengoede begeleiding en ondersteuning gekregen, ook dit is metprima onderhandelen beklonken.wij wensen jullie nog veel klanten toe.Groetjes. Fred Bornlees meer
js_loader

GRATIS waardebepaling van VLIEG Makelaars Alkmaar

Ik en mijn collega's gaan jou uitstekend helpen!

Sophie Stiekema | Makelaar Alkmaar

Sophie Stiekema

Office Manager

Romy van der Gevel

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

René van Bakkum KRMT

Makelaar

Marcus Kuip RM

Makelaar / Vestigingsmanager

Lindsey Stubbe

Binnendienst Coördinator / Directie Assistent

Kamil Karaer

Financieel Adviseur

Job Kuperus RM RT

Manager Woningmakelaardij

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over makelaardij, hypotheken en verzekeringen!