VLIEG Alkmaar

Het grootste makelaarskantoor van Alkmaar e.o.

VLIEG Makelaars Alkmaar is gevestigd aan de Robijnstraat 7. Vanuit ons kantoor tegenover het stadion van AZ, naast Ypma Piano’s en McDonald’s, gaan we met een team van gedreven professionals voor u aan de slag in onze prachtige stad. Ook buiten de reguliere kantoordagen, want als een van de weinige makelaarskantoren in Alkmaar, zijn wij ook op zaterdag beschikbaar voor afspraken. Parkeren kunt u bij ons makkelijk en gratis voor de deur.

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen, verkopen en verhuren van zowel bestaande bouw als nieuwbouw in de regio groot Alkmaar (o.a. Akersloot, Castricum, Heiloo, De Rijp en Stompetoren behoren tot ons verzorgingsgebied).

Onderzoek wijst uit dat de Corona geen invloed heeft op de waardeontwikkeling van woningen en appartementen. Bent u van plan uw huis te verkopen, neem dan hier contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

 

Wat kunnen onze makelaars in Alkmaar voor u betekenen?

Alkmaar is uw stad of de stad waarin u op zoek bent naar een nieuwe woning. Het is ook onze stad.  Hier liggen onze roots en hebben we ons netwerk opgebouwd. We kennen de lokale markt, het aanbod en de vraag. Als Alkmaarder onder de Alkmaarders weten we wat er speelt en welke ontwikkelingen er zijn. Zo kunnen we u vertellen hoe courant uw huidige woning is en wie er in de wijk of straat wonen waarin uw droomhuis staat.

Met die kennis kunnen we u helpen om sneller zaken te doen als het gaat om het kopen, huren of verkopen van een woning in Alkmaar. Maar ook als u buiten de regio Alkmaar op zoek bent naar een leuke woning kunnen we u van dienst zijn. Zo werken we nauw samen met onze andere 9 vestigingen in Noord-Holland en Lelystad.

Ook voor passend hypotheekadvies in Alkmaar of een verzekering in Alkmaar kunt u natuurlijk bij ons terecht. Voor uw gemak alles onder één dak!